Our Classes

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ένα ιδανικό περιβάλλον για άσκηση.

Yoga

Πρόκειται για μια δυναμική μορφή της Yoga, η πρακτική της οποίας βασίζεται στην γρήγορη εναλλαγή των σωματικών στάσεων (asanas) με ταυτόχρονο συγχρονισμό της αναπνοής.

Η συνεχόμενη κίνηση ενεργοποιεί τον αερόβιο μηχανισμό ενώ ταυτόχρονα γυμνάζει το σύνολο των μυϊκών ομάδων προσφέροντας τόνωση και έντονη ευεξία. Είναι γνωστή και ως Vinyasa Flow ή Flow Yoga, λόγω της αρμονικής ροής των στάσεων (asanas).

Η Hatha Yoga είναι μια φυσική πανανθρώπινη τέχνη. Η πρακτική της Hatha Yoga είναι η πιο κοινή πρακτική εξάσκηση Yoga στη Δύση και περιλαμβάνει μια σειρά από σωματικές στάσεις (asanas), αναπνευστικές ασκήσεις (pranayama) και διαλογισμό, ο συνδυασμός των οποίων προσφέρει αρμονία, ισορροπία και υγεία στο σώμα και το νου.

Μέσα από τις στάσεις (asanas) της Ηatha Yoga επιχειρούμε να βελτιώσουμε τη στάση του σώματος μας και να ευθυγραμμίσουμε τη σπονδυλική μας στήλη. Αυτή είναι η βάση που προστατεύει και εξισορροπεί το νευρικό μας σύστημα, και είναι το μυστικό για την υγεία του σώματός μας. Η Hatha Yoga είναι η ιδανική εισαγωγή στη Yoga και οι στάσεις μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν, έτσι ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε επίπεδο ασκούμενου.

Μάθημα Yoga που βασίζεται στην κίνηση συνδυάζοντας αρμονικά βασικές & προχωρημένες στάσεις (asanas).

Απλές κινήσεις που συνδέονται με την αναπνοή σε συνεχή ροή, προσαρμοσμένες στο επίπεδο των ασκούμενων.

Ιδανικό μάθημα τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους.

Μέθοδος εκγύμνασης με τη χρήση αιώρας. Συνδυάζει τις κλασσικές στάσεις της Yoga με ακροβατικές ασκήσεις οι οποίες κάνουν το μάθημα ευχάριστο και διασκεδαστικό.

Με την πρακτική της επιτυγχάνουμε βαθιά διάταση των μυών, αποσυμπίεση των σπονδύλων, μυϊκή ενδυνάμωση (κυρίως στην κοιλιά, στους ώμους και στα χέρια) και βελτίωση της ψυχικής διάθεσης, καθώς οι ανάποδες στάσεις βοηθούν στην ρύθμιση των ορμονών.

Η Aerial Yoga δεν ενδείκνυται για άτομα με υπέρταση ή γλαύκωμα, για εγκύους, καθώς και για όσους έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση. *Το μάθημα γίνεται από πιστοποιημένους Instructors (Certified by Cristopher Harrison’s Antigravity Fitness)

Pilates

Tα μαθήματα Pilates equipment γίνονται με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων (Reformers) σχεδιασμένων με απόλυτη λεπτομέρεια προκειμένου να ευθυγραμμίζουν το σώμα και να μας παρέχουν σταθερότητα και συμμετρία κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

Είναι εξοπλισμένα με ειδικά ελατήρια τα οποία λειτουργούν ως πηγή αντίστασης κατά την εκτέλεση των ασκήσεων. Τα ελατήρια (αντιστάσεις) μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Ο εξοπλισμός στο Yoga fit & Pilates Studio περιλαμβάνει: Cadillac Reformer, Reformers, Towers (Wall units), Wunda chairs, Slim Beam Cable Machines.

Τα μαθήματα Pilates equipment γίνονται ατομικά ή σε ολιγομελή τμήματα (έως 4 ατόμων).

Το Pilates Mat είναι η εκδοχή της μεθόδου Pilates η οποία ασκείται στο έδαφος χρησιμοποιώντας το σωματικό βάρος ως την κύρια πηγή αντίστασης. Γίνεται πάνω σε ειδικά στρώματα (mat) με ή και χωρίς τη χρήση περιφερειακών οργάνων (props).

Το μάθημα επικεντρώνεται στις βασικές αρχές Pilates. Τα Props που χρησιμοποιούμε είναι fit balls, small Pilates balls, magic circle rings, therabands, foam rollers, resistance tubes, weighted balls και μικρά βάρη.

More Classes

Στο Yoga fit & Pilates Studio, μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, βασισμένο στους δικούς σας στόχους, τη φυσική σας κατάσταση και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, εξασφαλίζοντάς σας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το βασικό δυναμικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης γίνεται με αντιστάσεις (Slim Beam Cable Machines ,Smith machine , ελεύθερα βάρη), που γυμνάζουν αποτελεσματικά όλο το σώμα.

Με το πρόγραμμα αυτό επιτυγχάνουμε: αύξηση της δύναμης και της μυϊκής αντοχής ενεργοποίηση / αύξηση του μεταβολισμού διατήρηση του μυϊκού ιστού απώλεια του λιπώδους ιστού.

Θέλετε να δείτε άμεσα διαφορά στο σώμα σας;

Δοκιμάστε το δυναμικό μας πρόγραμμα Fitness Personal Training για μυϊκή ενδυνάμωση, τόνωση και γράμμωση και δείτε καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο !

Η πιο διασκεδαστική υψηλής έντασης αερόβια προπόνηση με σημαντικά οφέλη για την υγεία . (ενίσχυση του μεταβολισμού -καύση λίπους, ενδυνάμωση μυών &οστών, αποτοξίνωση, βελτίωση της διάθεσης).

Ως άσκηση έγινε πολύ δημοφιλής στη δεκαετία του 80 ,όταν και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη NASA στο πρόγραμμα εκγύμνασης των αστροναυτών που επέστρεφαν στη γη.